کسب و کار درفضای مجازی و مزایای آن
[ ]
چرا باید هر چه سریعتر کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید؟
نظرات

همانطور که در جریان هستید کسب و کارهای اینترنتی روز به روز در حال گسترش هستند و الان در هر حوزه ای که فکرش را بکنید نسخه آنلاین آن وجود دارد. مثلا خرید زعفران به صورت آنلاین از دست کشاورز! همانطور که می بینید کسب و کارهایی آنلاین شده اند که هیچ وقت انتظار این را نداشته ایم که آنلاین شوند.

از تعمیرات آنلاین گرفته تا سوپرمارکت های اینترنتی کسب و کارهایی هستند که روز به روز به تعدادشان افزوده می شود. به جرات می توان گفت تا سه سال دیگر تعداد کسب و کارهای آنلاین تا ۳ برابر بیشتر می شوند و کم کم مردم باورشان می شود که برای رفع نیاز خود حتما باید از اینترنت استفاده کنند.

قبلا در مورد مزیت های کسب و کار اینترنتی زیاد صحبت کرده ام ولی الان قضیه فرق کرده است با شرایط اقتصادی و اوضاع کار در کشور ما بهترین کاری که می توان کرد راه اندازی کسب و کار اینترنتی است. این مقاله را حتما تا انتها بخوانید، چون در این مقاله قصد دارم در مورد این که چرا هر چه سریعتر باید کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید صحبت کنم. پس این دست و آن دست کردن را کنار بگذارید و همین حالا اولین قدم را بردارید. اولین قدم خواندن این مقاله است. با من همراه باشید.

 

چرا باید هرچه زودتر کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

کسب و کارهای سنتی

در ادامه مواردی را عنوان می کنم تا متوجه شوید همین الانم دیر شده است و هر زودتر باید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید تا از غافله عقب نمانید.

 

نابودی کسب و کارهای سنتی

همانطور که گفتم الان همه چیز اینترنتی شده است. خیلی از کسب و کارهای سنتی کارو کاسبی شان کساد شده است. نمونه بارزش تاکسی ها و آژانس ها که با آمدن اسنپ تعطیل شده اند و کم کم در بین کسب و کارهای سنتی محو می شوند. این روند همچنان ادامه دارد و در آینده ای نه چندان دور کسب و کارهای سنتی به کل نابود می شوند.

همین دلیل هم باعث شده است مردم برای رفع نیاز خود از جست و جوهای اینترنتی استفاده کنند. خرید های اینترنتی به شدت زیاد شده است و این روند ادامه خواهد داشت. از اینستاگرام گرفته تا گوگل، که هرکسی برای رفع نیازش ابتدا به این دو مراجعه می کند.

همه ما هم همینطور هستیم! برای خرید کالایی ابتدا از اینترنت برای دیدن تصاویر، مشخصات، قیمت و مقایسه آن با دیگر برندها استفاده می کنیم. و سپس آن را به صورت اینترنتی سفارش می دهیم.

اگر امکانش نباشد سعی می کنیم به صورت آفلاین آن را تهیه کنیم. ولی در بسیاری از مواقع همه چیز که محیا باشد همان جا کار خود را آسان می کنیم و به صورت آنلاین آن را سفارش می دهیم.

پس به هیچ عنوان سلاح نیست کسب و کار خود را به صورت سنتی راه اندازی کنیم. اصلا چنین کاری عقلانی نیست. در شرایطی که همه چیز آنلاین می شود سنتی کار کردن اشتباه بزرگی است. در ادامه در مورد مزیت های کسب و کارهای اینترنتی نسبت به کسب و کارهای سنتی بیشتر توضیح می دهم.

پیشنهاد می کنم مقاله موانع موجود برای راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی را بخوانید.

 

کمبود شغل و استخدام

خیلی از دوستانی که در روز به پشتیبانی آنلاین سایت پیام می دهند گله از این دارند که لیسانس یا فوق لیسانس هستند ولی نمی توانند جایی استخدام شوند.

بیایید با هم رو راست باشیم. با شرایط فعلی کشورمان استخدام شدن در یک شرکت خوب خصوصی یا دولتی کار بسیار بسیار سختی است. هم سابقه کار می خواهد و هم پارتی!

که هر کسی چنین شرایطی را ندارد. شاید یک درصد از بی کارها این شرایط را داشته باشند که به راحتی استخدام شوند.

سوالی که من از شما عزیزان دارم این است که تا کی می خواهید منتظر بمانید؟ تا کی می خواهید برای استخدام شدن در یک شرکت یا کارخانه که مطمئن هستم به کار کردن در آن علاقه ای ندارید تلاش کنید و به این درو آن در بزنید؟

چرا فکر می کنید چون درس خوانده اید به راحتی باید استخدام شوید؟ چرا یک بار هم برای راه اندازی کسب و کاری خودتان اقدام نکرده اید؟ چرا یک بار به این فکر نکرده اید که شما هم می توانید صاحب کسب و کاری باشید؟

به نظرم شرایط فعلی بهترین شرایطی است که هر کسی را مجبور کند کسب و کاری را خودش راه اندازی کند. البته این تنها راه و بهترین کاری است که می توانید انجام دهید. به جرات می گویم راه اندازی کسب و کار اینترنتی بهترین گزینه برای هر کسی است.

پیشنهاد ویژه همیار وب : کسب درآمد از اینترنت در خانه ۱۰۰% تضمینی

 

داشتن استقلال مالی

اگر واقعا می خواهید پولدار شوید با کار کردن برای دیگران یا کار کارمندی چنین اتفاقی نمی افتد! به قول یکی از بزرگان با درآمد ثابت ماهانه نمی توان به شرایط ایده آل مالی رسید.

دقیقا همینطور است اگه واقعا می خواهید به استقلال مالی برسید باید درآمدتان تصاعدی باشد یعنی ماه به ماه بیشتر شود. که کسب و کار اینترنتی به شما کمک می کند چنین اتفاق خوبی در کسب و کارتان رخ دهد.

بارها گفته ام با کسب و کار اینترنتی می توانید به درآمدی برسید که حتی شاید با چند سال کار کردن برای دیگران به آن نرسید. قصد ندارم شما را تحریک کنم و شعار بدهم ولی مطمئن باشید چنین اتفاقی در زندگی تان می افتد اگر یک کسب و کار اینترنتی موفق داشته باشید.

اگر دنبال یک درآمد ثابت ماهانه هستید و به همین درآمد قانع هستید بهتر است به کار فعلی تان سفت بچسبید. ولی اگر می خواهید درآمد پایدار و تصاعدی داشته باشید بهترین کار راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی است.

 

داشتن استقلال زمانی

یکی دیگر از مشکلاتی که دوستان کارمند با آن مواجه هستند نداشتن استقلال زمانی است. چرا نباید از نظر زمانی آزاد باشید؟ چرا نباید هر زمانی که دوست داشته باشید به مسافرت بروید؟ چرا نباید هر وقت که دوست داشته باشید دست از کار کردن بکشید؟

هیچ کسب و کاری نمی تواند به شما استقلال زمانی بدهد جز کسب و کارهای آنلاین! در کسب و کارهای اینترنتی چون همه چیز اتوماتیک است و در هر زمان و مکانی که باشید درآمد شما سر جایش است می توانید هر وقت که اراده کنید به خودتان مرخصی بدهید.

بارها برای خودم پیش آمده به مسافرت رفته ام و درآمدم سرجایش بوده است. حتی هنگامی که به هر دلیلی سرکارم نبوده ام درآمد داشته ام. شما هرکجا که باشید فقط با داشتن یک عدد لپ تاپ و اینترنت می توانید کسب و کار آنلاین تان را کنترل کنید.

این یکی از مهمترین دلایلی است که من را عاشق کسب و کار اینترنتی کرده است و همچنین شما را وادار می کند تا هرچه سریعتر کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید.

نداشتن استقلال زمانی شما را از لذت بردن از زندگی تان محروم می کند. خیلی سخت است که همیشه سرکار باشید. تا زمانی که برای دیگران کار می کنید همین آش و همین کاسه است.

پیشنهاد می کنم مقاله کار در منزل را با ۱۰ ایده عالی همین حالا شروع کنید را بخوانید.

 

نیاز به سرمایه کمتر

اگر همین حالا بخواهید مغازه ای اجاره کنید یا دفتر کاری را رهن کنید نیاز به سرمایه زیادی دارید. با دو برابر شدن قیمت ها بیشتر هم شده است و بیشتر هم می شود. سرمایه ای که فقط ابتدای کار کلی از آن را برای اجاره یا رهن مکان کارتان باید بدهید!

از طرفی اگر این همه هزینه کنید و به نتیجه نرسید ضررهای سنگینی را متحمل می شوید. با وجود اینکه همه چیز داره آنلاین میشه راه اندازی یک کسب و کار سنتی یک ریسک بزرگ محسوب می شود.

به نظرم خیلی از دوستانی که کسب و کاری راه اندازی نمی کنند مشکل سرمایه دارند. فکر می کنند برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی هم نیاز به سرمایه زیادی است. از جاهای مختلف شنیده اند مثلا برای راه اندازی سایت همان اولش باید ۲۰ میلیون هزینه کنند و… در صورتی که اصلا اینطور نیست!

مطمئن باشید برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی خیلی خیلی کمتر نیاز به سرمایه اولیه دارید. چون بستر اصلی کسب و کارهای آنلاین یک وب سایت است و راه اندازی یک وب سایت هم این روز ها اصلا کار سختی نیست!

پس به همین دلیل برای شروع نیازی نیست هزینه های سنگین کنید. به راحتی با سایت ساز وردپرس می توانید در کمتر از چند ساعت یک وب سایت راه اندازی کنید. البته خودتان به سلیقه خودتان!

بله با وردپرس نیازی نیست هزینه های سنگین برای راه اندازی و طراحی وب سایت به شرکت های طراحی سایت بپردازید. بدون هیچ دانش و تخصص و تجربه قبلی می توانید وب سایت تان را خودتان درست کنید.

به نظرم آسان ترین کار دنیا طراحی سایت بدون کد نویسی است. که هر کسی خودش می تواند آن را انجام دهد.

 

تبلیغات کم هزینه

یکی از مهمترین کارهایی که باید برای گسترش کسب و کارتان انجام دهید تبلیغ کردن آن است. بیشتر دیده شدن مهمترین چیز در جذب مشتری بیشتر است. تا زمانی که نتوانید مشتریان بیشتری را جذب کنید نمی توانید موفق شوید.

در کسب و کارهای آنلاین نیازی نیست هزینه های سنگینی بابت تبلیغات کسب و کارتان بپردازید. با ابزارهای دیجیتالی که در اختیار دارید حتی بدون هزینه هم می توانید مشتریان زیادی را برای خود فراهم کنید.

یکی از بهترین ابزارها در دنیای کسب و کارهای آنلاین استفاده از محتوا است. بازاریابی محتوابهترین روش بازاریابی برای جذب مشتریان هدفمند است. با تولید محتوا و بازاریابی از طریق آن می توانید مخاطبانی را به کسب و کارتان جذب کنید که ارزش بسیار بسیار زیادی برای شما خواهند داشت.

مخاطبانی که عاشق کسب و کارتان می شوند. حتی ممکن است مخاطبانی که از این طریق با کسب و کارتان آشنا می شوند افراد دیگری را هم با کسب و کارتان آشنا کنند.

به همین دلیل است که می گویند با کسب و کار اینترنتی در هر شرایطی می توانید درآمد داشته باشید. چون همیشه مخاطبان یا مشتریانی هستند که کسب و کار شما را به دیگران معرفی کنند.

شما توسط ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می توانید سیستمی برای خود بوجود آورید که کسب درآمدتان به صورت کاملا اتوماتیک در جریان باشد. حتی زمانی که اصلا سرکارتان نیستید سایت تان برای شما درآمدزایی خواهد داشت. کاری که تصورش برای خیلی ها غیر قابل درک است.

شاید این مقاله هم برایتان مفید باشد : آیا کسب درآمد از سایت های خارجی امکان پذیر است؟

 

جمع بندی و سخن آخر

همانطور که متوجه شدید کسب و کارهای اینترنتی در حال گسترش هستند و به زودی کسب و کارهای سنتی را در بر می گیرند. پس بهتر است از همین حالا به فکر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی باشید. شاید الان هم دیر شده باشد پس سعی کنید هر چه سریعتر کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید.

شاید همین حالا که مشغول خواندن این مقاله بودید رقبای شما دست به کار شده اند. پس اگر نمی خواهید از آن ها عقب بمانید بهتر است زودتر دست به کار شوید.

مطمئن باشید مناسب ترین کار در شرایط فعلی با توجه به مواردی که ابتدی مقاله به آن ها اشاره کردم راه اندازی یک کسب و کار آنلاین است. حتی اگر تجربه یا تخصص خاصی هم ندارید پیشنهاد می کنم همین حالا مطالعات تان را برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین بالا ببرید و استارت اولیه را بزنید.

امیدوارم فقط خواننده نباشید و آدم عمل گرایی هم باشید. چون هر چقدر که دیر تر این کار را انجام دهید مطمئن باشید در آینده باید با رقبای بیشتری رقابت کنید و کارتان سخت تر می شود.

امیدوارم این مقاله تلنگر دیگری برای دوستانی که هنوز مردد هستند و تصمیم شان را برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی نگرفته اند باشد. ممنون از اینکه باز هم وقت تان را در اختیار من قرار دادید. به امید روزی که تمام کسب و کارهای سنتی تبدیل به کسب و کارهای آنلاین شوند.

اگر این مقاله واقعا به دردتان خورد و براتون مفید بود حتما آن را با دوستان تان به اشتراک بگذارید

 

منبع این مقاله: http://hamyareweb.co/why-launch-internet-business-as-soon-as-possible/

تعداد بازدید از این مطلب: 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

چهار شنبه 30 آبان 1397 ساعت : 8:13 | نویسنده : فرهاد حسینی
چرا باید هر چه سریعتر کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید؟
نظرات

همانطور که در جریان هستید کسب و کارهای اینترنتی  روز به روز در حال گسترش هستند و الان در هر حوزه ای که فکرش را بکنید نسخه آنلاین آن وجود دارد. مثلا خرید زعفران به صورت آنلاین از دست کشاورز! همانطور که می بینید کسب و کارهایی آنلاین شده اند که هیچ وقت انتظار این را نداشته ایم که آنلاین شوند.

از تعمیرات آنلاین گرفته تا سوپرمارکت های اینترنتی کسب و کارهایی هستند که روز به روز به تعدادشان افزوده می شود. به جرات می توان گفت تا سه سال دیگر تعداد کسب و کارهای آنلاین تا ۳ برابر بیشتر می شوند و کم کم مردم باورشان می شود که برای رفع نیاز خود حتما باید از اینترنت استفاده کنند.

قبلا در مورد مزیت های کسب و کار اینترنتی زیاد صحبت کرده ام ولی الان قضیه فرق کرده است با شرایط اقتصادی و اوضاع کار در کشور ما بهترین کاری که می توان کرد راه اندازی کسب و کار اینترنتی است. این مقاله را حتما تا انتها بخوانید، چون در این مقاله قصد دارم در مورد این که چرا هر چه سریعتر باید کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید صحبت کنم. پس این دست و آن دست کردن را کنار بگذارید و همین حالا اولین قدم را بردارید. اولین قدم خواندن این مقاله است. با من همراه باشید.

 

چرا باید هرچه زودتر کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

کسب و کارهای سنتی

در ادامه مواردی را عنوان می کنم تا متوجه شوید همین الانم دیر شده است و هر زودتر باید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید تا از غافله عقب نمانید.

 

نابودی کسب و کارهای سنتی

همانطور که گفتم الان همه چیز اینترنتی شده است. خیلی از کسب و کارهای سنتی کارو کاسبی شان کساد شده است. نمونه بارزش تاکسی ها و آژانس ها که با آمدن اسنپ تعطیل شده اند و کم کم در بین کسب و کارهای سنتی محو می شوند. این روند همچنان ادامه دارد و در آینده ای نه چندان دور کسب و کارهای سنتی به کل نابود می شوند.

همین دلیل هم باعث شده است مردم برای رفع نیاز خود از جست و جوهای اینترنتی استفاده کنند. خرید های اینترنتی به شدت زیاد شده است و این روند ادامه خواهد داشت. از اینستاگرام گرفته تا گوگل، که هرکسی برای رفع نیازش ابتدا به این دو مراجعه می کند.

همه ما هم همینطور هستیم! برای خرید کالایی ابتدا از اینترنت برای دیدن تصاویر، مشخصات، قیمت و مقایسه آن با دیگر برندها استفاده می کنیم. و سپس آن را به صورت اینترنتی سفارش می دهیم.

اگر امکانش نباشد سعی می کنیم به صورت آفلاین آن را تهیه کنیم. ولی در بسیاری از مواقع همه چیز که محیا باشد همان جا کار خود را آسان می کنیم و به صورت آنلاین آن را سفارش می دهیم.

پس به هیچ عنوان سلاح نیست کسب و کار خود را به صورت سنتی راه اندازی کنیم. اصلا چنین کاری عقلانی نیست. در شرایطی که همه چیز آنلاین می شود سنتی کار کردن اشتباه بزرگی است. در ادامه در مورد مزیت های کسب و کارهای اینترنتی نسبت به کسب و کارهای سنتی بیشتر توضیح می دهم.

پیشنهاد می کنم مقاله موانع موجود برای راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی را بخوانید.

 

کمبود شغل و استخدام

خیلی از دوستانی که در روز به پشتیبانی آنلاین سایت پیام می دهند گله از این دارند که لیسانس یا فوق لیسانس هستند ولی نمی توانند جایی استخدام شوند.

بیایید با هم رو راست باشیم. با شرایط فعلی کشورمان استخدام شدن در یک شرکت خوب خصوصی یا دولتی کار بسیار بسیار سختی است. هم سابقه کار می خواهد و هم پارتی!

که هر کسی چنین شرایطی را ندارد. شاید یک درصد از بی کارها این شرایط را داشته باشند که به راحتی استخدام شوند.

سوالی که من از شما عزیزان دارم این است که تا کی می خواهید منتظر بمانید؟ تا کی می خواهید برای استخدام شدن در یک شرکت یا کارخانه که مطمئن هستم به کار کردن در آن علاقه ای ندارید تلاش کنید و به این درو آن در بزنید؟

چرا فکر می کنید چون درس خوانده اید به راحتی باید استخدام شوید؟ چرا یک بار هم برای راه اندازی کسب و کاری خودتان اقدام نکرده اید؟ چرا یک بار به این فکر نکرده اید که شما هم می توانید صاحب کسب و کاری باشید؟

به نظرم شرایط فعلی بهترین شرایطی است که هر کسی را مجبور کند کسب و کاری را خودش راه اندازی کند. البته این تنها راه و بهترین کاری است که می توانید انجام دهید. به جرات می گویم راه اندازی کسب و کار اینترنتی بهترین گزینه برای هر کسی است.

پیشنهاد ویژه همیار وب : کسب درآمد از اینترنت در خانه ۱۰۰% تضمینی

 

داشتن استقلال مالی

اگر واقعا می خواهید پولدار شوید با کار کردن برای دیگران یا کار کارمندی چنین اتفاقی نمی افتد! به قول یکی از بزرگان با درآمد ثابت ماهانه نمی توان به شرایط ایده آل مالی رسید.

دقیقا همینطور است اگه واقعا می خواهید به استقلال مالی برسید باید درآمدتان تصاعدی باشد یعنی ماه به ماه بیشتر شود. که کسب و کار اینترنتی به شما کمک می کند چنین اتفاق خوبی در کسب و کارتان رخ دهد.

بارها گفته ام با کسب و کار اینترنتی می توانید به درآمدی برسید که حتی شاید با چند سال کار کردن برای دیگران به آن نرسید. قصد ندارم شما را تحریک کنم و شعار بدهم ولی مطمئن باشید چنین اتفاقی در زندگی تان می افتد اگر یک کسب و کار اینترنتی موفق داشته باشید.

اگر دنبال یک درآمد ثابت ماهانه هستید و به همین درآمد قانع هستید بهتر است به کار فعلی تان سفت بچسبید. ولی اگر می خواهید درآمد پایدار و تصاعدی داشته باشید بهترین کار راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی است.

 

داشتن استقلال زمانی

یکی دیگر از مشکلاتی که دوستان کارمند با آن مواجه هستند نداشتن استقلال زمانی است. چرا نباید از نظر زمانی آزاد باشید؟ چرا نباید هر زمانی که دوست داشته باشید به مسافرت بروید؟ چرا نباید هر وقت که دوست داشته باشید دست از کار کردن بکشید؟

هیچ کسب و کاری نمی تواند به شما استقلال زمانی بدهد جز کسب و کارهای آنلاین! در کسب و کارهای اینترنتی چون همه چیز اتوماتیک است و در هر زمان و مکانی که باشید درآمد شما سر جایش است می توانید هر وقت که اراده کنید به خودتان مرخصی بدهید.

بارها برای خودم پیش آمده به مسافرت رفته ام و درآمدم سرجایش بوده است. حتی هنگامی که به هر دلیلی سرکارم نبوده ام درآمد داشته ام. شما هرکجا که باشید فقط با داشتن یک عدد لپ تاپ و اینترنت می توانید کسب و کار آنلاین تان را کنترل کنید.

این یکی از مهمترین دلایلی است که من را عاشق کسب و کار اینترنتی کرده است و همچنین شما را وادار می کند تا هرچه سریعتر کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید.

نداشتن استقلال زمانی شما را از لذت بردن از زندگی تان محروم می کند. خیلی سخت است که همیشه سرکار باشید. تا زمانی که برای دیگران کار می کنید همین آش و همین کاسه است.

پیشنهاد می کنم مقاله کار در منزل را با ۱۰ ایده عالی همین حالا شروع کنید را بخوانید.

 

نیاز به سرمایه کمتر

اگر همین حالا بخواهید مغازه ای اجاره کنید یا دفتر کاری را رهن کنید نیاز به سرمایه زیادی دارید. با دو برابر شدن قیمت ها بیشتر هم شده است و بیشتر هم می شود. سرمایه ای که فقط ابتدای کار کلی از آن را برای اجاره یا رهن مکان کارتان باید بدهید!

از طرفی اگر این همه هزینه کنید و به نتیجه نرسید ضررهای سنگینی را متحمل می شوید. با وجود اینکه همه چیز داره آنلاین میشه راه اندازی یک کسب و کار سنتی یک ریسک بزرگ محسوب می شود.

به نظرم خیلی از دوستانی که کسب و کاری راه اندازی نمی کنند مشکل سرمایه دارند. فکر می کنند برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی هم نیاز به سرمایه زیادی است. از جاهای مختلف شنیده اند مثلا برای راه اندازی سایت همان اولش باید ۲۰ میلیون هزینه کنند و… در صورتی که اصلا اینطور نیست!

مطمئن باشید برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی خیلی خیلی کمتر نیاز به سرمایه اولیه دارید. چون بستر اصلی کسب و کارهای آنلاین یک وب سایت است و راه اندازی یک وب سایت هم این روز ها اصلا کار سختی نیست!

پس به همین دلیل برای شروع نیازی نیست هزینه های سنگین کنید. به راحتی با سایت ساز وردپرس می توانید در کمتر از چند ساعت یک وب سایت راه اندازی کنید. البته خودتان به سلیقه خودتان!

بله با وردپرس نیازی نیست هزینه های سنگین برای راه اندازی و طراحی وب سایت به شرکت های طراحی سایت بپردازید. بدون هیچ دانش و تخصص و تجربه قبلی می توانید وب سایت تان را خودتان درست کنید.

به نظرم آسان ترین کار دنیا طراحی سایت بدون کد نویسی است. که هر کسی خودش می تواند آن را انجام دهد.

 

تبلیغات کم هزینه

یکی از مهمترین کارهایی که باید برای گسترش کسب و کارتان انجام دهید تبلیغ کردن آن است. بیشتر دیده شدن مهمترین چیز در جذب مشتری بیشتر است. تا زمانی که نتوانید مشتریان بیشتری را جذب کنید نمی توانید موفق شوید.

در کسب و کارهای آنلاین نیازی نیست هزینه های سنگینی بابت تبلیغات کسب و کارتان بپردازید. با ابزارهای دیجیتالی که در اختیار دارید حتی بدون هزینه هم می توانید مشتریان زیادی را برای خود فراهم کنید.

یکی از بهترین ابزارها در دنیای کسب و کارهای آنلاین استفاده از محتوا است. بازاریابی محتوابهترین روش بازاریابی برای جذب مشتریان هدفمند است. با تولید محتوا و بازاریابی از طریق آن می توانید مخاطبانی را به کسب و کارتان جذب کنید که ارزش بسیار بسیار زیادی برای شما خواهند داشت.

مخاطبانی که عاشق کسب و کارتان می شوند. حتی ممکن است مخاطبانی که از این طریق با کسب و کارتان آشنا می شوند افراد دیگری را هم با کسب و کارتان آشنا کنند.

به همین دلیل است که می گویند با کسب و کار اینترنتی در هر شرایطی می توانید درآمد داشته باشید. چون همیشه مخاطبان یا مشتریانی هستند که کسب و کار شما را به دیگران معرفی کنند.

شما توسط ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می توانید سیستمی برای خود بوجود آورید که کسب درآمدتان به صورت کاملا اتوماتیک در جریان باشد. حتی زمانی که اصلا سرکارتان نیستید سایت تان برای شما درآمدزایی خواهد داشت. کاری که تصورش برای خیلی ها غیر قابل درک است.

شاید این مقاله هم برایتان مفید باشد : آیا کسب درآمد از سایت های خارجی امکان پذیر است؟

 

جمع بندی و سخن آخر

همانطور که متوجه شدید کسب و کارهای اینترنتی در حال گسترش هستند و به زودی کسب و کارهای سنتی را در بر می گیرند. پس بهتر است از همین حالا به فکر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی باشید. شاید الان هم دیر شده باشد پس سعی کنید هر چه سریعتر کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید.

شاید همین حالا که مشغول خواندن این مقاله بودید رقبای شما دست به کار شده اند. پس اگر نمی خواهید از آن ها عقب بمانید بهتر است زودتر دست به کار شوید.

مطمئن باشید مناسب ترین کار در شرایط فعلی با توجه به مواردی که ابتدی مقاله به آن ها اشاره کردم راه اندازی یک کسب و کار آنلاین است. حتی اگر تجربه یا تخصص خاصی هم ندارید پیشنهاد می کنم همین حالا مطالعات تان را برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین بالا ببرید و استارت اولیه را بزنید.

امیدوارم فقط خواننده نباشید و آدم عمل گرایی هم باشید. چون هر چقدر که دیر تر این کار را انجام دهید مطمئن باشید در آینده باید با رقبای بیشتری رقابت کنید و کارتان سخت تر می شود.

امیدوارم این مقاله تلنگر دیگری برای دوستانی که هنوز مردد هستند و تصمیم شان را برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی نگرفته اند باشد. ممنون از اینکه باز هم وقت تان را در اختیار من قرار دادید. به امید روزی که تمام کسب و کارهای سنتی تبدیل به کسب و کارهای آنلاین شوند.

اگر این مقاله واقعا به دردتان خورد و براتون مفید بود حتما آن را با دوستان تان به اشتراک بگذارید

 

منبع این مقاله: http://hamyareweb.co/why-launch-internet-business-as-soon-as-possible/

تعداد بازدید از این مطلب: 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

چهار شنبه 30 آبان 1397 ساعت : 8:1 | نویسنده : فرهاد حسینی
بازاریابی محتوا و هر آن‌چه باید در مورد برنامه‌ریزی و اجرای بهینه آن بدانید
نظرات

بازاریابی محتوا یکی از مدرن‌ترین و حیاتی‌ترین روش‌‌های جذب مخاطب برای کسب‌وکارها است که در مطالب متنوع زومیت، به ابعاد مختلف آن پرداخته‌ایم.

بازاریابی محتوا (Content Marketing) در تعریف به‌معنای نوعی از بازاریابی بوده که شامل تولید، انتشار و توزیع محتوا به‌صورت آنلاین و آفلاین و برای مجموعه‌ای مشخص و متمرکز از کاربران است. بازاریابی محتوا مانند دیگر راهکارهای بازاریابی، مشتریان بالقوه را به‌سمت کسب‌وکار جذب کرده و آنها را به بالفعل تبدیل می‌کند.

هدف اولیه در بازاریابی محتوا، تولید محتوای مفید و خلق ارزش برای کاربر است. این محتوای باارزش، وفاداری مشتریان را افزایش داده و آنها را بیش از پیش به برند علاقه‌مند می‌کند. در واقع، بازاریابی محتوا بیش از آن‌که با هدف فروش مستقیم انجام شود، کانالی برای جذب مخاطب است که پس از خلق ارزش، به مشتری تبدیل خواهد شد.

جیمز او براین از فعالان مشهور بازاریابی محتوا در سرویس Contently، این سبک از بازاریابی را بر خلاف سبک‌های دیگر، متمرکز بر ارائه‌‌ی ارزش برای جذب ارزش می‌داند. از نظر او در تبلیغاتویدیویی و تلویزیونی، نمایش مهم است و در تبلیغات بنری نیز، جذابیت بصری نقش تأثیرگذار دارد. اما در بازاریابی محتوا، این ارزش محتوای عرضه شده‌ است که کلید اصلی را در جذب مشتری ایفا می‌کند.

بازاریابی محتوا، خلق ارزش با هدف کسب ارزش است

به‌هرحال بازاریابی محتوا نیازمند تولید مداوم و منظم حجم زیادی از محتوا در اشکال گوناگون (متن، ویدیو، عکس،‌اینفورگرافی و غیره) است که باید طبق برنامه‌ای منظم و بر اساس یک استراتژی مشخث پیش برود. ما در یکی از مقالات آموزشی وبسایت زومیت، راهکارهایی را برای برنامه‌ریزی بهتر و تنظیم تقویم محتوا برای ارائه‌ی منظم آن منتشر کردیم.

تقویم بازاریابی محتوا

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش ساخت تقویم بازاریابی محتوا

در این مطلب، به نیازهای اولیه و چرایی طراحی یک تقویم بازاریابی محتوا اشاره شده و سپس، ابزارهایی برای طراحی هرچه بهتر آن معرفی شده است. نکته‌ی مهم در این آموزش آن است که زمان تنظیم تقویم را حتما پیش از شروع استراتژی محتوایی عنوان می‌کند. نکته‌ی مهم دیگر، توجه بازاریابان محتوا به روزهای خاص و مناسبت‌ها است تا برنامه‌ریزی مناسبی برای استفاده از تمامی کانال‌های محتوایی را (وبسایت، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محتوایی) در این روزها داشته باشند.

برای طراحی تقویم بازاریابی محتوا نیاز به ابزار خاصی نیست و نرم‌افزارها و سرویس‌های صفخات گسترده مانند اکسل یا Google Sheets برای آن کافی هستند. مورد مهم‌تر از ابزار، برنامه‌ریزی منظم و تعهد به آن است. نکته‌ی مهم دیگر، ارزیابی تقویم پس از مدتی از اجرا است. این فرآیند بدان معنا است که بازاریابان باید پس از مدتی، روزهای پربازدید، موضوعات پربازدید و به‌‌طور خلاصه محتوای مفیدتر را شناسایی کرده و روی آن تمرکز کنند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش دوم: استراتژی
  • مواردی که در استراتژی محتوا به ثبات نیاز دارند

همان‌طور که گفته شد، بازاریابی محتوا نیز مانند انواع دیگر بازاریابی، نیاز به استراتژی مشخص دارد. از آنجا که این نوع از بازاریابی به‌نوعی از زیرشاخه‌های بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شود، ما در مجموعه‌ی جامع بازاریابی دیجیتال خود به آن پرداختیم. یکی از مطالب این مجموعه،‌به‌طور اختصاصی به تنظیم استراتژی می‌پردازد که طراحی استراتژی برای بازاریابی محتوا را نیز شامل می‌شود.

در مطلبی دیگر از مجموعه‌ مطالب بازاریابی، نگاهی کلی به مواردی داشتیم که باید در استراتژی محتوا ثبات داشته باشند. درواقع ثبات و نظم نکاتی هستند که در تمامی مقالات و آموزش‌های این سبک از بازاریابی به‌شدت به آنها پرداخته شده است. در اینجا منظور از ثبات در بازاریابی محتوا در شاخه‌های مختلفی بررسی می‌شود. به‌عنوان مثال لحن، طراحی، زمان‌بندی و توزیع محتوا از بخش‌هایی هستند که بازاریابان این حوزه باید در تمام مدت کار خود، آنها را با یک روند ثابت رعایت کنند.

یکی از کانال‌های اصلی در بازاریابی محتوا، وبسایت شرکت است. این کانال، از قدیمی‌ترین کانال‌های بازاریابی دیجیتال است که باوجود ظهور کانال‌های قدرتمندی مانند ویدیو و شبکه‌های اجتماعی، هنوز بخش زیادی از جذب مخاطب را بر عهده دارد. بدیهی است که طراحی و محتوای موجود در این کانال، نقشی کلیدی در بقای آن دارد.

On Page SEO

یکی از المان‌هایی که علاوه بر ارزش افزوده و ثبات، در کارایی این کانال بازاریابی دیجیتال نقش دارد، سئوی سایت است. مطالب گوناگونی در مورد آموزش سئو و بهینه‌های وبسایت برای موتورهای جستجو منتشر شده‌اند که همگی در برچسب اختصاصی این موضوع در آدرس SEO قابل دسترسی هستند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش ششم: سئوی داخلی

یکی از بخش‌های مهم این بهینه‌سازی کانال،‌ سئوی داخلی وبسایت است که صرف‌نظر از استفاده از ابزارهای داخلی، بازاریابان را به تقویت محتوا و ارتباطات داخلی وبسایت تشویق می‌کند. ما در یک مطلب اختصاصی از بازاریابی دیجیتال به این بخش پرداختیم و جزئیات مختلف بهینه‌سازی داخلی وبسایت‌ها را بررسی کردیم.

از موضوعاتی که در مطلب آموزش سئوی داخلی وبسایت در سایت زومیت به آنها اشاره شده است می‌توان به بهینه‌سازی متاتگ‌ها، برچسب‌های عناوین،‌توضیحات متا، بهینه‌سازی آدرس، تنظیم کلیدواژه‌ها، بهینه‌سازی تصاویر، بهبود سرعت و لینک‌دهی داخلی و خارجی اشاره کرد. در واقع این مطلب مرجعی برای آن‌دسته از وبمسترها یا بازاریابان محتوا است که قدم اول یعنی بهینه‌سازی ساختار وبسایت را در برنامه‌ی خود لحاظ می‌کنند.

مقاله‌های مرتبط:

  • افزایش ترافیک سایت‌هایی که سئو بهینه ندارند

باوجود اهمیت بسیار بالای سئو و پرداختن به آن در اکثر مقالات آموزش بازاریابی محتوا، برخی از وبسایت‌ها ضعف قابل توجهی در آن دارند. از آنجایی که برخی اوقات تیم‌های توسعه‌ی وبسایت و بازاریابی از هم مستقل هستند و احتمالا، اصلاح مشکلات سئو به زمان زیادی نیاز دارد، باید راهکاری سریع‌تر برای جذب مخاطب به وبسایت پیدا کرد. در این موقعیت،‌ پیشنهاد می‌شود از ابزارهای خارجی در جذب مخاطب استفاده شود و البته، بهینه‌سازی داخلی نیز در دستور کار قرار گیرد.

سئو

یکی از مطالب آموزشی زومیت در همین زمینه تنظیم شده و به افزایش ترافیک برای وبسایت‌هایی با سئوی ضعیف اختصاص دارد. در این مطلب، راهکارهایی همچون نوشتن پست مهمان، بهینه‌سازی کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و فعالیت قوی در آنها، بازاریابی ایمیلی، محتوای ویدیویی، تبلیغات آنلاین و مواردی این‌چنینی برای جبران سئوی ضعیف سایت پیشنهاد شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش مدیریت شبکه های اجتماعی برای کسب‌وکارها
  • آموزش: ایده‌هایی برای افزایش فالور شبکه‌های اجتماعی

بحث شبکه‌های اجتماعی و استفاده از این کانال پویا برای بازاریابی محتوا،‌ بسیار گسترده بوده و در مطالب بسیار متنوعی در بخش کسب‌وکار زومیت به آن پرداخته شده است. دو مطلب آموزشی جامع در این زمینه منتشر شده است که یکی به مدیریت کلی شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و دیگری به آموزشی برای افزایش مخاطب در این کانال‌ها اختصاص دارد.

در مطلب اول،‌ پس از معرفی موردی شبکه‌های اجتماعی و توضیح کاربردهای متفاوت آنها برای کسب‌وکارهای گوناگون، به روش‌های بهبود فعالیت در این شبکه‌ها پرداخته شده است. به‌عنوان مثال همان استراتژی انتشار محتوا در این کانال‌ها نیز بررسی شده است و مواردی مانند پاسخ دادن به هواداران، جستجو و همکاری با برندهای دیگر، کمپیت‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی و موارد مشابه شرح داده شده‌اند.

شبکه اجتماعی / Social Network

مطلب دیگر که به افزایش مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد، ابزارها و راهکارهایی را برای افزایش محبوبیت در این شبکه‌ها معرفی می‌کند. از میان این ابزارها و راهکارها می‌توان انتشار محتوای مخاطبان، جشنواره، انتشار محتوا از پشت صحنه‌ی شرکت، ویدیوی آموزشی و پخش زنده را نام برد که هریک به تفصیل در این آموزش شرح داده شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • چگونه عملکرد بازاریابی محتوا را بسنجیم

مرحله‌ی مهم بعدی در تکمیل برنامه‌های بازاریابی محتوا، بررسی عملکرد و بهبود آن است. در واقع بازاریابان باید پس از مشخص کردن فاکتورهایی برای سنجش بازاریابی خود، ابزارهای کاربردی آن را به کار گیرند. آنها باید پیش از اجرا، اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت خود از بازاریابی محتوا را مشخص کرده و سپس در بازه‌های زمانی از پیش تعیین شده، نسبت به ارزیابی آن اقدام کنند.

از مواردی که در بررسی عملکرد بازاریابی محتوا باید مدنظر قرار بگیرند می‌توان به کلمات کلیدی، محتوای پرمخاطب، زمان سپری شده توسط کاربر در هر کانال، اشتراک محتوا، درگیری در شبکه‌های اجتماعی، تولید لید یا همان تبدیل کردن مخاطب به مشتری اشاره کرد. در واقع، این فاکتورها نشان‌دهنده‌ی موفقیت یا عدم موفقیت بازاریابی محتوایی شما هستند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • راه‌هایی برای افزایش بهره‌ وری بازاریابی محتوا
  • روش‌های پروموت کردن یا ارتقای بازاریابی محتوا

به‌احتمال بالا در بررسی‌های اولیه‌ی بازاریابی محتوا،‌ ضعف‌های متعددی به چشم می‌آیند و حتی ممکن است مدیران و بازاریابان را از ادامه‌ی این مسیر ناامید کنند. فراموش نکنید که بازاریابی محتوا اصلا روشی سریع و زودبازده برای جذب مخاطب نیست و به بهینه‌سازی و بررسی دائمی نیاز دارد. در این مسیر موارد متعددی مانند تغییر کانال، تغییر محتوا، تغییر طراحی و موارد مشابه، به بهبود کمپین‌های بازاریابی کمک می‌کنند.

به‌منظور تغییر محتوا یا بهینه‌سازی کانال‌ها، راهکارهای متعددی وجود دارند که هرکدام به فراخور شرایط بازاریابی محتوایی کسب‌وکار، باید مورد استفاده قرار بگیرند. به‌عنوان مثال تولید محتوای متنی بلند، محتوای تعاملی، هدف‌گذاری مجدد و فعالیت حرفه‌ای‌تر در شبکه‌های اجتماعی، راهکارهایی برای بهبود بازاریابی محتوا هستند. به‌علاوه، برای تبلیغ کردن هرچه بهتر محتوا نیز کانال‌هایی همچون بازاریابی ایمیلی و تبلیغ در انجمن‌های آنلاین پیشنهاد می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

  • معرفی کتاب‌هایی در رابطه با بازاریابی محتوا

بسیاری از مبتدیان بازاریابی محتوا، پس از پرداختن به این موضوعات اولیه و برنامه‌ریزی و اجرای ابتدایی‌ترین مراحل، ادامه‌ی کار را فراموش می‌کنند. از نظر آنها همین مراحل برای حضور جدی در فضای رقابتی محتوا کافی است و جریان مخاطبان به‌سرعت به کانال‌ها سرازیر خواهند شد. واقعیت این‌گونه نیست و بازاریابی محتوا نیز مانند بسیاری از راهکارهای بازاریابی دیگر، مقوله‌ای پویا و در حال پیشرفت است.

بازاریابان محتوا هم مانند تمامی فعالان دنیای امروزی کسب‌وکار، باید یادگیری را اصل اساسی فعالیت خود بدانند. مطالعه، ارتباط با بزرگان صنعت، تحقیق و کشف روش‌های جدید و تست و بررسی کمپین‌های مختلف، همگی به رشد یک بازاریاب محتوا کمک می‌کنند. کتاب‌های متنوعی نیز در سال‌های اخیر در این زمینه منتشر شده‌اند که مطالعه‌ی آنها، برای فعالیت بهتر در این فضا خالی از لطف نیست.

 

منبع :   https://www.zoomit.ir/2018/10/2/287568/content-marketing-all-should-know/

تعداد بازدید از این مطلب: 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

پنج شنبه 17 آبان 1397 ساعت : 1:23 | نویسنده : فرهاد حسینی
بازاریابی محتوا و هر آن‌چه باید در مورد برنامه‌ریزی و اجرای بهینه آن بدانید
نظرات

بازاریابی محتوا یکی از مدرن‌ترین و حیاتی‌ترین روش‌‌های جذب مخاطب برای کسب‌وکارها است که در مطالب متنوع زومیت، به ابعاد مختلف آن پرداخته‌ایم.

بازاریابی محتوا (Content Marketing) در تعریف به‌معنای نوعی از بازاریابی بوده که شامل تولید، انتشار و توزیع محتوا به‌صورت آنلاین و آفلاین و برای مجموعه‌ای مشخص و متمرکز از کاربران است. بازاریابی محتوا مانند دیگر راهکارهای بازاریابی، مشتریان بالقوه را به‌سمت کسب‌وکار جذب کرده و آنها را به بالفعل تبدیل می‌کند.

هدف اولیه در بازاریابی محتوا، تولید محتوای مفید و خلق ارزش برای کاربر است. این محتوای باارزش، وفاداری مشتریان را افزایش داده و آنها را بیش از پیش به برند علاقه‌مند می‌کند. در واقع، بازاریابی محتوا بیش از آن‌که با هدف فروش مستقیم انجام شود، کانالی برای جذب مخاطب است که پس از خلق ارزش، به مشتری تبدیل خواهد شد.

جیمز او براین از فعالان مشهور بازاریابی محتوا در سرویس Contently، این سبک از بازاریابی را بر خلاف سبک‌های دیگر، متمرکز بر ارائه‌‌ی ارزش برای جذب ارزش می‌داند. از نظر او در تبلیغاتویدیویی و تلویزیونی، نمایش مهم است و در تبلیغات بنری نیز، جذابیت بصری نقش تأثیرگذار دارد. اما در بازاریابی محتوا، این ارزش محتوای عرضه شده‌ است که کلید اصلی را در جذب مشتری ایفا می‌کند.

بازاریابی محتوا، خلق ارزش با هدف کسب ارزش است

به‌هرحال بازاریابی محتوا نیازمند تولید مداوم و منظم حجم زیادی از محتوا در اشکال گوناگون (متن، ویدیو، عکس،‌اینفورگرافی و غیره) است که باید طبق برنامه‌ای منظم و بر اساس یک استراتژی مشخث پیش برود. ما در یکی از مقالات آموزشی وبسایت زومیت، راهکارهایی را برای برنامه‌ریزی بهتر و تنظیم تقویم محتوا برای ارائه‌ی منظم آن منتشر کردیم.

تقویم بازاریابی محتوا

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش ساخت تقویم بازاریابی محتوا

در این مطلب، به نیازهای اولیه و چرایی طراحی یک تقویم بازاریابی محتوا اشاره شده و سپس، ابزارهایی برای طراحی هرچه بهتر آن معرفی شده است. نکته‌ی مهم در این آموزش آن است که زمان تنظیم تقویم را حتما پیش از شروع استراتژی محتوایی عنوان می‌کند. نکته‌ی مهم دیگر، توجه بازاریابان محتوا به روزهای خاص و مناسبت‌ها است تا برنامه‌ریزی مناسبی برای استفاده از تمامی کانال‌های محتوایی را (وبسایت، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محتوایی) در این روزها داشته باشند.

برای طراحی تقویم بازاریابی محتوا نیاز به ابزار خاصی نیست و نرم‌افزارها و سرویس‌های صفخات گسترده مانند اکسل یا Google Sheets برای آن کافی هستند. مورد مهم‌تر از ابزار، برنامه‌ریزی منظم و تعهد به آن است. نکته‌ی مهم دیگر، ارزیابی تقویم پس از مدتی از اجرا است. این فرآیند بدان معنا است که بازاریابان باید پس از مدتی، روزهای پربازدید، موضوعات پربازدید و به‌‌طور خلاصه محتوای مفیدتر را شناسایی کرده و روی آن تمرکز کنند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش دوم: استراتژی
  • مواردی که در استراتژی محتوا به ثبات نیاز دارند

همان‌طور که گفته شد، بازاریابی محتوا نیز مانند انواع دیگر بازاریابی، نیاز به استراتژی مشخص دارد. از آنجا که این نوع از بازاریابی به‌نوعی از زیرشاخه‌های بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شود، ما در مجموعه‌ی جامع بازاریابی دیجیتال خود به آن پرداختیم. یکی از مطالب این مجموعه،‌به‌طور اختصاصی به تنظیم استراتژی می‌پردازد که طراحی استراتژی برای بازاریابی محتوا را نیز شامل می‌شود.

در مطلبی دیگر از مجموعه‌ مطالب بازاریابی، نگاهی کلی به مواردی داشتیم که باید در استراتژی محتوا ثبات داشته باشند. درواقع ثبات و نظم نکاتی هستند که در تمامی مقالات و آموزش‌های این سبک از بازاریابی به‌شدت به آنها پرداخته شده است. در اینجا منظور از ثبات در بازاریابی محتوا در شاخه‌های مختلفی بررسی می‌شود. به‌عنوان مثال لحن، طراحی، زمان‌بندی و توزیع محتوا از بخش‌هایی هستند که بازاریابان این حوزه باید در تمام مدت کار خود، آنها را با یک روند ثابت رعایت کنند.

یکی از کانال‌های اصلی در بازاریابی محتوا، وبسایت شرکت است. این کانال، از قدیمی‌ترین کانال‌های بازاریابی دیجیتال است که باوجود ظهور کانال‌های قدرتمندی مانند ویدیو و شبکه‌های اجتماعی، هنوز بخش زیادی از جذب مخاطب را بر عهده دارد. بدیهی است که طراحی و محتوای موجود در این کانال، نقشی کلیدی در بقای آن دارد.

On Page SEO

یکی از المان‌هایی که علاوه بر ارزش افزوده و ثبات، در کارایی این کانال بازاریابی دیجیتال نقش دارد، سئوی سایت است. مطالب گوناگونی در مورد آموزش سئو و بهینه‌های وبسایت برای موتورهای جستجو منتشر شده‌اند که همگی در برچسب اختصاصی این موضوع در آدرس SEO قابل دسترسی هستند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش ششم: سئوی داخلی

یکی از بخش‌های مهم این بهینه‌سازی کانال،‌ سئوی داخلی وبسایت است که صرف‌نظر از استفاده از ابزارهای داخلی، بازاریابان را به تقویت محتوا و ارتباطات داخلی وبسایت تشویق می‌کند. ما در یک مطلب اختصاصی از بازاریابی دیجیتال به این بخش پرداختیم و جزئیات مختلف بهینه‌سازی داخلی وبسایت‌ها را بررسی کردیم.

از موضوعاتی که در مطلب آموزش سئوی داخلی وبسایت در سایت زومیت به آنها اشاره شده است می‌توان به بهینه‌سازی متاتگ‌ها، برچسب‌های عناوین،‌توضیحات متا، بهینه‌سازی آدرس، تنظیم کلیدواژه‌ها، بهینه‌سازی تصاویر، بهبود سرعت و لینک‌دهی داخلی و خارجی اشاره کرد. در واقع این مطلب مرجعی برای آن‌دسته از وبمسترها یا بازاریابان محتوا است که قدم اول یعنی بهینه‌سازی ساختار وبسایت را در برنامه‌ی خود لحاظ می‌کنند.

مقاله‌های مرتبط:

  • افزایش ترافیک سایت‌هایی که سئو بهینه ندارند

باوجود اهمیت بسیار بالای سئو و پرداختن به آن در اکثر مقالات آموزش بازاریابی محتوا، برخی از وبسایت‌ها ضعف قابل توجهی در آن دارند. از آنجایی که برخی اوقات تیم‌های توسعه‌ی وبسایت و بازاریابی از هم مستقل هستند و احتمالا، اصلاح مشکلات سئو به زمان زیادی نیاز دارد، باید راهکاری سریع‌تر برای جذب مخاطب به وبسایت پیدا کرد. در این موقعیت،‌ پیشنهاد می‌شود از ابزارهای خارجی در جذب مخاطب استفاده شود و البته، بهینه‌سازی داخلی نیز در دستور کار قرار گیرد.

سئو

یکی از مطالب آموزشی زومیت در همین زمینه تنظیم شده و به افزایش ترافیک برای وبسایت‌هایی با سئوی ضعیف اختصاص دارد. در این مطلب، راهکارهایی همچون نوشتن پست مهمان، بهینه‌سازی کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و فعالیت قوی در آنها، بازاریابی ایمیلی، محتوای ویدیویی، تبلیغات آنلاین و مواردی این‌چنینی برای جبران سئوی ضعیف سایت پیشنهاد شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش مدیریت شبکه های اجتماعی برای کسب‌وکارها
  • آموزش: ایده‌هایی برای افزایش فالور شبکه‌های اجتماعی

بحث شبکه‌های اجتماعی و استفاده از این کانال پویا برای بازاریابی محتوا،‌ بسیار گسترده بوده و در مطالب بسیار متنوعی در بخش کسب‌وکار زومیت به آن پرداخته شده است. دو مطلب آموزشی جامع در این زمینه منتشر شده است که یکی به مدیریت کلی شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و دیگری به آموزشی برای افزایش مخاطب در این کانال‌ها اختصاص دارد.

در مطلب اول،‌ پس از معرفی موردی شبکه‌های اجتماعی و توضیح کاربردهای متفاوت آنها برای کسب‌وکارهای گوناگون، به روش‌های بهبود فعالیت در این شبکه‌ها پرداخته شده است. به‌عنوان مثال همان استراتژی انتشار محتوا در این کانال‌ها نیز بررسی شده است و مواردی مانند پاسخ دادن به هواداران، جستجو و همکاری با برندهای دیگر، کمپیت‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی و موارد مشابه شرح داده شده‌اند.

شبکه اجتماعی / Social Network

مطلب دیگر که به افزایش مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد، ابزارها و راهکارهایی را برای افزایش محبوبیت در این شبکه‌ها معرفی می‌کند. از میان این ابزارها و راهکارها می‌توان انتشار محتوای مخاطبان، جشنواره، انتشار محتوا از پشت صحنه‌ی شرکت، ویدیوی آموزشی و پخش زنده را نام برد که هریک به تفصیل در این آموزش شرح داده شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • چگونه عملکرد بازاریابی محتوا را بسنجیم

مرحله‌ی مهم بعدی در تکمیل برنامه‌های بازاریابی محتوا، بررسی عملکرد و بهبود آن است. در واقع بازاریابان باید پس از مشخص کردن فاکتورهایی برای سنجش بازاریابی خود، ابزارهای کاربردی آن را به کار گیرند. آنها باید پیش از اجرا، اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت خود از بازاریابی محتوا را مشخص کرده و سپس در بازه‌های زمانی از پیش تعیین شده، نسبت به ارزیابی آن اقدام کنند.

از مواردی که در بررسی عملکرد بازاریابی محتوا باید مدنظر قرار بگیرند می‌توان به کلمات کلیدی، محتوای پرمخاطب، زمان سپری شده توسط کاربر در هر کانال، اشتراک محتوا، درگیری در شبکه‌های اجتماعی، تولید لید یا همان تبدیل کردن مخاطب به مشتری اشاره کرد. در واقع، این فاکتورها نشان‌دهنده‌ی موفقیت یا عدم موفقیت بازاریابی محتوایی شما هستند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • راه‌هایی برای افزایش بهره‌ وری بازاریابی محتوا
  • روش‌های پروموت کردن یا ارتقای بازاریابی محتوا

به‌احتمال بالا در بررسی‌های اولیه‌ی بازاریابی محتوا،‌ ضعف‌های متعددی به چشم می‌آیند و حتی ممکن است مدیران و بازاریابان را از ادامه‌ی این مسیر ناامید کنند. فراموش نکنید که بازاریابی محتوا اصلا روشی سریع و زودبازده برای جذب مخاطب نیست و به بهینه‌سازی و بررسی دائمی نیاز دارد. در این مسیر موارد متعددی مانند تغییر کانال، تغییر محتوا، تغییر طراحی و موارد مشابه، به بهبود کمپین‌های بازاریابی کمک می‌کنند.

به‌منظور تغییر محتوا یا بهینه‌سازی کانال‌ها، راهکارهای متعددی وجود دارند که هرکدام به فراخور شرایط بازاریابی محتوایی کسب‌وکار، باید مورد استفاده قرار بگیرند. به‌عنوان مثال تولید محتوای متنی بلند، محتوای تعاملی، هدف‌گذاری مجدد و فعالیت حرفه‌ای‌تر در شبکه‌های اجتماعی، راهکارهایی برای بهبود بازاریابی محتوا هستند. به‌علاوه، برای تبلیغ کردن هرچه بهتر محتوا نیز کانال‌هایی همچون بازاریابی ایمیلی و تبلیغ در انجمن‌های آنلاین پیشنهاد می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

  • معرفی کتاب‌هایی در رابطه با بازاریابی محتوا

بسیاری از مبتدیان بازاریابی محتوا، پس از پرداختن به این موضوعات اولیه و برنامه‌ریزی و اجرای ابتدایی‌ترین مراحل، ادامه‌ی کار را فراموش می‌کنند. از نظر آنها همین مراحل برای حضور جدی در فضای رقابتی محتوا کافی است و جریان مخاطبان به‌سرعت به کانال‌ها سرازیر خواهند شد. واقعیت این‌گونه نیست و بازاریابی محتوا نیز مانند بسیاری از راهکارهای بازاریابی دیگر، مقوله‌ای پویا و در حال پیشرفت است.

بازاریابان محتوا هم مانند تمامی فعالان دنیای امروزی کسب‌وکار، باید یادگیری را اصل اساسی فعالیت خود بدانند. مطالعه، ارتباط با بزرگان صنعت، تحقیق و کشف روش‌های جدید و تست و بررسی کمپین‌های مختلف، همگی به رشد یک بازاریاب محتوا کمک می‌کنند. کتاب‌های متنوعی نیز در سال‌های اخیر در این زمینه منتشر شده‌اند که مطالعه‌ی آنها، برای فعالیت بهتر در این فضا خالی از لطف نیست.

 

منبع :   https://www.zoomit.ir/2018/10/2/287568/content-marketing-all-should-know/

تعداد بازدید از این مطلب: 15
برچسب‌ها: بازاریابی محتوا ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

پنج شنبه 17 آبان 1397 ساعت : 1:21 | نویسنده : فرهاد حسینی
بازاریابی محتوا و هر آن‌چه باید در مورد برنامه‌ریزی و اجرای بهینه آن بدانید
نظرات

بازاریابی محتوا یکی از مدرن‌ترین و حیاتی‌ترین روش‌‌های جذب مخاطب برای کسب‌وکارها است که در مطالب متنوع زومیت، به ابعاد مختلف آن پرداخته‌ایم.

بازاریابی محتوا (Content Marketing) در تعریف به‌معنای نوعی از بازاریابی بوده که شامل تولید، انتشار و توزیع محتوا به‌صورت آنلاین و آفلاین و برای مجموعه‌ای مشخص و متمرکز از کاربران است. بازاریابی محتوا مانند دیگر راهکارهای بازاریابی، مشتریان بالقوه را به‌سمت کسب‌وکار جذب کرده و آنها را به بالفعل تبدیل می‌کند.

هدف اولیه در بازاریابی محتوا، تولید محتوای مفید و خلق ارزش برای کاربر است. این محتوای باارزش، وفاداری مشتریان را افزایش داده و آنها را بیش از پیش به برند علاقه‌مند می‌کند. در واقع، بازاریابی محتوا بیش از آن‌که با هدف فروش مستقیم انجام شود، کانالی برای جذب مخاطب است که پس از خلق ارزش، به مشتری تبدیل خواهد شد.

جیمز او براین از فعالان مشهور بازاریابی محتوا در سرویس Contently، این سبک از بازاریابی را بر خلاف سبک‌های دیگر، متمرکز بر ارائه‌‌ی ارزش برای جذب ارزش می‌داند. از نظر او در تبلیغاتویدیویی و تلویزیونی، نمایش مهم است و در تبلیغات بنری نیز، جذابیت بصری نقش تأثیرگذار دارد. اما در بازاریابی محتوا، این ارزش محتوای عرضه شده‌ است که کلید اصلی را در جذب مشتری ایفا می‌کند.

بازاریابی محتوا، خلق ارزش با هدف کسب ارزش است

به‌هرحال بازاریابی محتوا نیازمند تولید مداوم و منظم حجم زیادی از محتوا در اشکال گوناگون (متن، ویدیو، عکس،‌اینفورگرافی و غیره) است که باید طبق برنامه‌ای منظم و بر اساس یک استراتژی مشخث پیش برود. ما در یکی از مقالات آموزشی وبسایت زومیت، راهکارهایی را برای برنامه‌ریزی بهتر و تنظیم تقویم محتوا برای ارائه‌ی منظم آن منتشر کردیم.

تقویم بازاریابی محتوا

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش ساخت تقویم بازاریابی محتوا

در این مطلب، به نیازهای اولیه و چرایی طراحی یک تقویم بازاریابی محتوا اشاره شده و سپس، ابزارهایی برای طراحی هرچه بهتر آن معرفی شده است. نکته‌ی مهم در این آموزش آن است که زمان تنظیم تقویم را حتما پیش از شروع استراتژی محتوایی عنوان می‌کند. نکته‌ی مهم دیگر، توجه بازاریابان محتوا به روزهای خاص و مناسبت‌ها است تا برنامه‌ریزی مناسبی برای استفاده از تمامی کانال‌های محتوایی را (وبسایت، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محتوایی) در این روزها داشته باشند.

برای طراحی تقویم بازاریابی محتوا نیاز به ابزار خاصی نیست و نرم‌افزارها و سرویس‌های صفخات گسترده مانند اکسل یا Google Sheets برای آن کافی هستند. مورد مهم‌تر از ابزار، برنامه‌ریزی منظم و تعهد به آن است. نکته‌ی مهم دیگر، ارزیابی تقویم پس از مدتی از اجرا است. این فرآیند بدان معنا است که بازاریابان باید پس از مدتی، روزهای پربازدید، موضوعات پربازدید و به‌‌طور خلاصه محتوای مفیدتر را شناسایی کرده و روی آن تمرکز کنند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش دوم: استراتژی
  • مواردی که در استراتژی محتوا به ثبات نیاز دارند

همان‌طور که گفته شد، بازاریابی محتوا نیز مانند انواع دیگر بازاریابی، نیاز به استراتژی مشخص دارد. از آنجا که این نوع از بازاریابی به‌نوعی از زیرشاخه‌های بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شود، ما در مجموعه‌ی جامع بازاریابی دیجیتال خود به آن پرداختیم. یکی از مطالب این مجموعه،‌به‌طور اختصاصی به تنظیم استراتژی می‌پردازد که طراحی استراتژی برای بازاریابی محتوا را نیز شامل می‌شود.

در مطلبی دیگر از مجموعه‌ مطالب بازاریابی، نگاهی کلی به مواردی داشتیم که باید در استراتژی محتوا ثبات داشته باشند. درواقع ثبات و نظم نکاتی هستند که در تمامی مقالات و آموزش‌های این سبک از بازاریابی به‌شدت به آنها پرداخته شده است. در اینجا منظور از ثبات در بازاریابی محتوا در شاخه‌های مختلفی بررسی می‌شود. به‌عنوان مثال لحن، طراحی، زمان‌بندی و توزیع محتوا از بخش‌هایی هستند که بازاریابان این حوزه باید در تمام مدت کار خود، آنها را با یک روند ثابت رعایت کنند.

یکی از کانال‌های اصلی در بازاریابی محتوا، وبسایت شرکت است. این کانال، از قدیمی‌ترین کانال‌های بازاریابی دیجیتال است که باوجود ظهور کانال‌های قدرتمندی مانند ویدیو و شبکه‌های اجتماعی، هنوز بخش زیادی از جذب مخاطب را بر عهده دارد. بدیهی است که طراحی و محتوای موجود در این کانال، نقشی کلیدی در بقای آن دارد.

On Page SEO

یکی از المان‌هایی که علاوه بر ارزش افزوده و ثبات، در کارایی این کانال بازاریابی دیجیتال نقش دارد، سئوی سایت است. مطالب گوناگونی در مورد آموزش سئو و بهینه‌های وبسایت برای موتورهای جستجو منتشر شده‌اند که همگی در برچسب اختصاصی این موضوع در آدرس SEO قابل دسترسی هستند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش ششم: سئوی داخلی

یکی از بخش‌های مهم این بهینه‌سازی کانال،‌ سئوی داخلی وبسایت است که صرف‌نظر از استفاده از ابزارهای داخلی، بازاریابان را به تقویت محتوا و ارتباطات داخلی وبسایت تشویق می‌کند. ما در یک مطلب اختصاصی از بازاریابی دیجیتال به این بخش پرداختیم و جزئیات مختلف بهینه‌سازی داخلی وبسایت‌ها را بررسی کردیم.

از موضوعاتی که در مطلب آموزش سئوی داخلی وبسایت در سایت زومیت به آنها اشاره شده است می‌توان به بهینه‌سازی متاتگ‌ها، برچسب‌های عناوین،‌توضیحات متا، بهینه‌سازی آدرس، تنظیم کلیدواژه‌ها، بهینه‌سازی تصاویر، بهبود سرعت و لینک‌دهی داخلی و خارجی اشاره کرد. در واقع این مطلب مرجعی برای آن‌دسته از وبمسترها یا بازاریابان محتوا است که قدم اول یعنی بهینه‌سازی ساختار وبسایت را در برنامه‌ی خود لحاظ می‌کنند.

مقاله‌های مرتبط:

  • افزایش ترافیک سایت‌هایی که سئو بهینه ندارند

باوجود اهمیت بسیار بالای سئو و پرداختن به آن در اکثر مقالات آموزش بازاریابی محتوا، برخی از وبسایت‌ها ضعف قابل توجهی در آن دارند. از آنجایی که برخی اوقات تیم‌های توسعه‌ی وبسایت و بازاریابی از هم مستقل هستند و احتمالا، اصلاح مشکلات سئو به زمان زیادی نیاز دارد، باید راهکاری سریع‌تر برای جذب مخاطب به وبسایت پیدا کرد. در این موقعیت،‌ پیشنهاد می‌شود از ابزارهای خارجی در جذب مخاطب استفاده شود و البته، بهینه‌سازی داخلی نیز در دستور کار قرار گیرد.

سئو

یکی از مطالب آموزشی زومیت در همین زمینه تنظیم شده و به افزایش ترافیک برای وبسایت‌هایی با سئوی ضعیف اختصاص دارد. در این مطلب، راهکارهایی همچون نوشتن پست مهمان، بهینه‌سازی کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و فعالیت قوی در آنها، بازاریابی ایمیلی، محتوای ویدیویی، تبلیغات آنلاین و مواردی این‌چنینی برای جبران سئوی ضعیف سایت پیشنهاد شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش مدیریت شبکه های اجتماعی برای کسب‌وکارها
  • آموزش: ایده‌هایی برای افزایش فالور شبکه‌های اجتماعی

بحث شبکه‌های اجتماعی و استفاده از این کانال پویا برای بازاریابی محتوا،‌ بسیار گسترده بوده و در مطالب بسیار متنوعی در بخش کسب‌وکار زومیت به آن پرداخته شده است. دو مطلب آموزشی جامع در این زمینه منتشر شده است که یکی به مدیریت کلی شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و دیگری به آموزشی برای افزایش مخاطب در این کانال‌ها اختصاص دارد.

در مطلب اول،‌ پس از معرفی موردی شبکه‌های اجتماعی و توضیح کاربردهای متفاوت آنها برای کسب‌وکارهای گوناگون، به روش‌های بهبود فعالیت در این شبکه‌ها پرداخته شده است. به‌عنوان مثال همان استراتژی انتشار محتوا در این کانال‌ها نیز بررسی شده است و مواردی مانند پاسخ دادن به هواداران، جستجو و همکاری با برندهای دیگر، کمپیت‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی و موارد مشابه شرح داده شده‌اند.

شبکه اجتماعی / Social Network

مطلب دیگر که به افزایش مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد، ابزارها و راهکارهایی را برای افزایش محبوبیت در این شبکه‌ها معرفی می‌کند. از میان این ابزارها و راهکارها می‌توان انتشار محتوای مخاطبان، جشنواره، انتشار محتوا از پشت صحنه‌ی شرکت، ویدیوی آموزشی و پخش زنده را نام برد که هریک به تفصیل در این آموزش شرح داده شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • چگونه عملکرد بازاریابی محتوا را بسنجیم

مرحله‌ی مهم بعدی در تکمیل برنامه‌های بازاریابی محتوا، بررسی عملکرد و بهبود آن است. در واقع بازاریابان باید پس از مشخص کردن فاکتورهایی برای سنجش بازاریابی خود، ابزارهای کاربردی آن را به کار گیرند. آنها باید پیش از اجرا، اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت خود از بازاریابی محتوا را مشخص کرده و سپس در بازه‌های زمانی از پیش تعیین شده، نسبت به ارزیابی آن اقدام کنند.

از مواردی که در بررسی عملکرد بازاریابی محتوا باید مدنظر قرار بگیرند می‌توان به کلمات کلیدی، محتوای پرمخاطب، زمان سپری شده توسط کاربر در هر کانال، اشتراک محتوا، درگیری در شبکه‌های اجتماعی، تولید لید یا همان تبدیل کردن مخاطب به مشتری اشاره کرد. در واقع، این فاکتورها نشان‌دهنده‌ی موفقیت یا عدم موفقیت بازاریابی محتوایی شما هستند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • راه‌هایی برای افزایش بهره‌ وری بازاریابی محتوا
  • روش‌های پروموت کردن یا ارتقای بازاریابی محتوا

به‌احتمال بالا در بررسی‌های اولیه‌ی بازاریابی محتوا،‌ ضعف‌های متعددی به چشم می‌آیند و حتی ممکن است مدیران و بازاریابان را از ادامه‌ی این مسیر ناامید کنند. فراموش نکنید که بازاریابی محتوا اصلا روشی سریع و زودبازده برای جذب مخاطب نیست و به بهینه‌سازی و بررسی دائمی نیاز دارد. در این مسیر موارد متعددی مانند تغییر کانال، تغییر محتوا، تغییر طراحی و موارد مشابه، به بهبود کمپین‌های بازاریابی کمک می‌کنند.

به‌منظور تغییر محتوا یا بهینه‌سازی کانال‌ها، راهکارهای متعددی وجود دارند که هرکدام به فراخور شرایط بازاریابی محتوایی کسب‌وکار، باید مورد استفاده قرار بگیرند. به‌عنوان مثال تولید محتوای متنی بلند، محتوای تعاملی، هدف‌گذاری مجدد و فعالیت حرفه‌ای‌تر در شبکه‌های اجتماعی، راهکارهایی برای بهبود بازاریابی محتوا هستند. به‌علاوه، برای تبلیغ کردن هرچه بهتر محتوا نیز کانال‌هایی همچون بازاریابی ایمیلی و تبلیغ در انجمن‌های آنلاین پیشنهاد می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

  • معرفی کتاب‌هایی در رابطه با بازاریابی محتوا

بسیاری از مبتدیان بازاریابی محتوا، پس از پرداختن به این موضوعات اولیه و برنامه‌ریزی و اجرای ابتدایی‌ترین مراحل، ادامه‌ی کار را فراموش می‌کنند. از نظر آنها همین مراحل برای حضور جدی در فضای رقابتی محتوا کافی است و جریان مخاطبان به‌سرعت به کانال‌ها سرازیر خواهند شد. واقعیت این‌گونه نیست و بازاریابی محتوا نیز مانند بسیاری از راهکارهای بازاریابی دیگر، مقوله‌ای پویا و در حال پیشرفت است.

بازاریابان محتوا هم مانند تمامی فعالان دنیای امروزی کسب‌وکار، باید یادگیری را اصل اساسی فعالیت خود بدانند. مطالعه، ارتباط با بزرگان صنعت، تحقیق و کشف روش‌های جدید و تست و بررسی کمپین‌های مختلف، همگی به رشد یک بازاریاب محتوا کمک می‌کنند. کتاب‌های متنوعی نیز در سال‌های اخیر در این زمینه منتشر شده‌اند که مطالعه‌ی آنها، برای فعالیت بهتر در این فضا خالی از لطف نیست.

 

منبع :   https://www.zoomit.ir/2018/10/2/287568/content-marketing-all-should-know/

تعداد بازدید از این مطلب: 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

پنج شنبه 17 آبان 1397 ساعت : 1:19 | نویسنده : فرهاد حسینی
بازاریابی محتوا و هر آن‌چه باید در مورد برنامه‌ریزی و اجرای بهینه آن بدانید
نظرات

بازاریابی محتوا یکی از مدرن‌ترین و حیاتی‌ترین روش‌‌های جذب مخاطب برای کسب‌وکارها است که در مطالب متنوع زومیت، به ابعاد مختلف آن پرداخته‌ایم.

بازاریابی محتوا (Content Marketing) در تعریف به‌معنای نوعی از بازاریابی بوده که شامل تولید، انتشار و توزیع محتوا به‌صورت آنلاین و آفلاین و برای مجموعه‌ای مشخص و متمرکز از کاربران است. بازاریابی محتوا مانند دیگر راهکارهای بازاریابی، مشتریان بالقوه را به‌سمت کسب‌وکار جذب کرده و آنها را به بالفعل تبدیل می‌کند.

هدف اولیه در بازاریابی محتوا، تولید محتوای مفید و خلق ارزش برای کاربر است. این محتوای باارزش، وفاداری مشتریان را افزایش داده و آنها را بیش از پیش به برند علاقه‌مند می‌کند. در واقع، بازاریابی محتوا بیش از آن‌که با هدف فروش مستقیم انجام شود، کانالی برای جذب مخاطب است که پس از خلق ارزش، به مشتری تبدیل خواهد شد.

جیمز او براین از فعالان مشهور بازاریابی محتوا در سرویس Contently، این سبک از بازاریابی را بر خلاف سبک‌های دیگر، متمرکز بر ارائه‌‌ی ارزش برای جذب ارزش می‌داند. از نظر او در تبلیغاتویدیویی و تلویزیونی، نمایش مهم است و در تبلیغات بنری نیز، جذابیت بصری نقش تأثیرگذار دارد. اما در بازاریابی محتوا، این ارزش محتوای عرضه شده‌ است که کلید اصلی را در جذب مشتری ایفا می‌کند.

بازاریابی محتوا، خلق ارزش با هدف کسب ارزش است

به‌هرحال بازاریابی محتوا نیازمند تولید مداوم و منظم حجم زیادی از محتوا در اشکال گوناگون (متن، ویدیو، عکس،‌اینفورگرافی و غیره) است که باید طبق برنامه‌ای منظم و بر اساس یک استراتژی مشخث پیش برود. ما در یکی از مقالات آموزشی وبسایت زومیت، راهکارهایی را برای برنامه‌ریزی بهتر و تنظیم تقویم محتوا برای ارائه‌ی منظم آن منتشر کردیم.

تقویم بازاریابی محتوا

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش ساخت تقویم بازاریابی محتوا

در این مطلب، به نیازهای اولیه و چرایی طراحی یک تقویم بازاریابی محتوا اشاره شده و سپس، ابزارهایی برای طراحی هرچه بهتر آن معرفی شده است. نکته‌ی مهم در این آموزش آن است که زمان تنظیم تقویم را حتما پیش از شروع استراتژی محتوایی عنوان می‌کند. نکته‌ی مهم دیگر، توجه بازاریابان محتوا به روزهای خاص و مناسبت‌ها است تا برنامه‌ریزی مناسبی برای استفاده از تمامی کانال‌های محتوایی را (وبسایت، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محتوایی) در این روزها داشته باشند.

برای طراحی تقویم بازاریابی محتوا نیاز به ابزار خاصی نیست و نرم‌افزارها و سرویس‌های صفخات گسترده مانند اکسل یا Google Sheets برای آن کافی هستند. مورد مهم‌تر از ابزار، برنامه‌ریزی منظم و تعهد به آن است. نکته‌ی مهم دیگر، ارزیابی تقویم پس از مدتی از اجرا است. این فرآیند بدان معنا است که بازاریابان باید پس از مدتی، روزهای پربازدید، موضوعات پربازدید و به‌‌طور خلاصه محتوای مفیدتر را شناسایی کرده و روی آن تمرکز کنند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش دوم: استراتژی
  • مواردی که در استراتژی محتوا به ثبات نیاز دارند

همان‌طور که گفته شد، بازاریابی محتوا نیز مانند انواع دیگر بازاریابی، نیاز به استراتژی مشخص دارد. از آنجا که این نوع از بازاریابی به‌نوعی از زیرشاخه‌های بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شود، ما در مجموعه‌ی جامع بازاریابی دیجیتال خود به آن پرداختیم. یکی از مطالب این مجموعه،‌به‌طور اختصاصی به تنظیم استراتژی می‌پردازد که طراحی استراتژی برای بازاریابی محتوا را نیز شامل می‌شود.

در مطلبی دیگر از مجموعه‌ مطالب بازاریابی، نگاهی کلی به مواردی داشتیم که باید در استراتژی محتوا ثبات داشته باشند. درواقع ثبات و نظم نکاتی هستند که در تمامی مقالات و آموزش‌های این سبک از بازاریابی به‌شدت به آنها پرداخته شده است. در اینجا منظور از ثبات در بازاریابی محتوا در شاخه‌های مختلفی بررسی می‌شود. به‌عنوان مثال لحن، طراحی، زمان‌بندی و توزیع محتوا از بخش‌هایی هستند که بازاریابان این حوزه باید در تمام مدت کار خود، آنها را با یک روند ثابت رعایت کنند.

یکی از کانال‌های اصلی در بازاریابی محتوا، وبسایت شرکت است. این کانال، از قدیمی‌ترین کانال‌های بازاریابی دیجیتال است که باوجود ظهور کانال‌های قدرتمندی مانند ویدیو و شبکه‌های اجتماعی، هنوز بخش زیادی از جذب مخاطب را بر عهده دارد. بدیهی است که طراحی و محتوای موجود در این کانال، نقشی کلیدی در بقای آن دارد.

On Page SEO

یکی از المان‌هایی که علاوه بر ارزش افزوده و ثبات، در کارایی این کانال بازاریابی دیجیتال نقش دارد، سئوی سایت است. مطالب گوناگونی در مورد آموزش سئو و بهینه‌های وبسایت برای موتورهای جستجو منتشر شده‌اند که همگی در برچسب اختصاصی این موضوع در آدرس SEO قابل دسترسی هستند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش ششم: سئوی داخلی

یکی از بخش‌های مهم این بهینه‌سازی کانال،‌ سئوی داخلی وبسایت است که صرف‌نظر از استفاده از ابزارهای داخلی، بازاریابان را به تقویت محتوا و ارتباطات داخلی وبسایت تشویق می‌کند. ما در یک مطلب اختصاصی از بازاریابی دیجیتال به این بخش پرداختیم و جزئیات مختلف بهینه‌سازی داخلی وبسایت‌ها را بررسی کردیم.

از موضوعاتی که در مطلب آموزش سئوی داخلی وبسایت در سایت زومیت به آنها اشاره شده است می‌توان به بهینه‌سازی متاتگ‌ها، برچسب‌های عناوین،‌توضیحات متا، بهینه‌سازی آدرس، تنظیم کلیدواژه‌ها، بهینه‌سازی تصاویر، بهبود سرعت و لینک‌دهی داخلی و خارجی اشاره کرد. در واقع این مطلب مرجعی برای آن‌دسته از وبمسترها یا بازاریابان محتوا است که قدم اول یعنی بهینه‌سازی ساختار وبسایت را در برنامه‌ی خود لحاظ می‌کنند.

مقاله‌های مرتبط:

  • افزایش ترافیک سایت‌هایی که سئو بهینه ندارند

باوجود اهمیت بسیار بالای سئو و پرداختن به آن در اکثر مقالات آموزش بازاریابی محتوا، برخی از وبسایت‌ها ضعف قابل توجهی در آن دارند. از آنجایی که برخی اوقات تیم‌های توسعه‌ی وبسایت و بازاریابی از هم مستقل هستند و احتمالا، اصلاح مشکلات سئو به زمان زیادی نیاز دارد، باید راهکاری سریع‌تر برای جذب مخاطب به وبسایت پیدا کرد. در این موقعیت،‌ پیشنهاد می‌شود از ابزارهای خارجی در جذب مخاطب استفاده شود و البته، بهینه‌سازی داخلی نیز در دستور کار قرار گیرد.

سئو

یکی از مطالب آموزشی زومیت در همین زمینه تنظیم شده و به افزایش ترافیک برای وبسایت‌هایی با سئوی ضعیف اختصاص دارد. در این مطلب، راهکارهایی همچون نوشتن پست مهمان، بهینه‌سازی کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و فعالیت قوی در آنها، بازاریابی ایمیلی، محتوای ویدیویی، تبلیغات آنلاین و مواردی این‌چنینی برای جبران سئوی ضعیف سایت پیشنهاد شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش مدیریت شبکه های اجتماعی برای کسب‌وکارها
  • آموزش: ایده‌هایی برای افزایش فالور شبکه‌های اجتماعی

بحث شبکه‌های اجتماعی و استفاده از این کانال پویا برای بازاریابی محتوا،‌ بسیار گسترده بوده و در مطالب بسیار متنوعی در بخش کسب‌وکار زومیت به آن پرداخته شده است. دو مطلب آموزشی جامع در این زمینه منتشر شده است که یکی به مدیریت کلی شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و دیگری به آموزشی برای افزایش مخاطب در این کانال‌ها اختصاص دارد.

در مطلب اول،‌ پس از معرفی موردی شبکه‌های اجتماعی و توضیح کاربردهای متفاوت آنها برای کسب‌وکارهای گوناگون، به روش‌های بهبود فعالیت در این شبکه‌ها پرداخته شده است. به‌عنوان مثال همان استراتژی انتشار محتوا در این کانال‌ها نیز بررسی شده است و مواردی مانند پاسخ دادن به هواداران، جستجو و همکاری با برندهای دیگر، کمپیت‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی و موارد مشابه شرح داده شده‌اند.

شبکه اجتماعی / Social Network

مطلب دیگر که به افزایش مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد، ابزارها و راهکارهایی را برای افزایش محبوبیت در این شبکه‌ها معرفی می‌کند. از میان این ابزارها و راهکارها می‌توان انتشار محتوای مخاطبان، جشنواره، انتشار محتوا از پشت صحنه‌ی شرکت، ویدیوی آموزشی و پخش زنده را نام برد که هریک به تفصیل در این آموزش شرح داده شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • چگونه عملکرد بازاریابی محتوا را بسنجیم

مرحله‌ی مهم بعدی در تکمیل برنامه‌های بازاریابی محتوا، بررسی عملکرد و بهبود آن است. در واقع بازاریابان باید پس از مشخص کردن فاکتورهایی برای سنجش بازاریابی خود، ابزارهای کاربردی آن را به کار گیرند. آنها باید پیش از اجرا، اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت خود از بازاریابی محتوا را مشخص کرده و سپس در بازه‌های زمانی از پیش تعیین شده، نسبت به ارزیابی آن اقدام کنند.

از مواردی که در بررسی عملکرد بازاریابی محتوا باید مدنظر قرار بگیرند می‌توان به کلمات کلیدی، محتوای پرمخاطب، زمان سپری شده توسط کاربر در هر کانال، اشتراک محتوا، درگیری در شبکه‌های اجتماعی، تولید لید یا همان تبدیل کردن مخاطب به مشتری اشاره کرد. در واقع، این فاکتورها نشان‌دهنده‌ی موفقیت یا عدم موفقیت بازاریابی محتوایی شما هستند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • راه‌هایی برای افزایش بهره‌ وری بازاریابی محتوا
  • روش‌های پروموت کردن یا ارتقای بازاریابی محتوا

به‌احتمال بالا در بررسی‌های اولیه‌ی بازاریابی محتوا،‌ ضعف‌های متعددی به چشم می‌آیند و حتی ممکن است مدیران و بازاریابان را از ادامه‌ی این مسیر ناامید کنند. فراموش نکنید که بازاریابی محتوا اصلا روشی سریع و زودبازده برای جذب مخاطب نیست و به بهینه‌سازی و بررسی دائمی نیاز دارد. در این مسیر موارد متعددی مانند تغییر کانال، تغییر محتوا، تغییر طراحی و موارد مشابه، به بهبود کمپین‌های بازاریابی کمک می‌کنند.

به‌منظور تغییر محتوا یا بهینه‌سازی کانال‌ها، راهکارهای متعددی وجود دارند که هرکدام به فراخور شرایط بازاریابی محتوایی کسب‌وکار، باید مورد استفاده قرار بگیرند. به‌عنوان مثال تولید محتوای متنی بلند، محتوای تعاملی، هدف‌گذاری مجدد و فعالیت حرفه‌ای‌تر در شبکه‌های اجتماعی، راهکارهایی برای بهبود بازاریابی محتوا هستند. به‌علاوه، برای تبلیغ کردن هرچه بهتر محتوا نیز کانال‌هایی همچون بازاریابی ایمیلی و تبلیغ در انجمن‌های آنلاین پیشنهاد می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

  • معرفی کتاب‌هایی در رابطه با بازاریابی محتوا

بسیاری از مبتدیان بازاریابی محتوا، پس از پرداختن به این موضوعات اولیه و برنامه‌ریزی و اجرای ابتدایی‌ترین مراحل، ادامه‌ی کار را فراموش می‌کنند. از نظر آنها همین مراحل برای حضور جدی در فضای رقابتی محتوا کافی است و جریان مخاطبان به‌سرعت به کانال‌ها سرازیر خواهند شد. واقعیت این‌گونه نیست و بازاریابی محتوا نیز مانند بسیاری از راهکارهای بازاریابی دیگر، مقوله‌ای پویا و در حال پیشرفت است.

بازاریابان محتوا هم مانند تمامی فعالان دنیای امروزی کسب‌وکار، باید یادگیری را اصل اساسی فعالیت خود بدانند. مطالعه، ارتباط با بزرگان صنعت، تحقیق و کشف روش‌های جدید و تست و بررسی کمپین‌های مختلف، همگی به رشد یک بازاریاب محتوا کمک می‌کنند. کتاب‌های متنوعی نیز در سال‌های اخیر در این زمینه منتشر شده‌اند که مطالعه‌ی آنها، برای فعالیت بهتر در این فضا خالی از لطف نیست.

 

منبع :   https://www.zoomit.ir/2018/10/2/287568/content-marketing-all-should-know/

تعداد بازدید از این مطلب: 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

پنج شنبه 17 آبان 1397 ساعت : 1:18 | نویسنده : فرهاد حسینی
بازاریابی محتوا و هر آن‌چه باید در مورد برنامه‌ریزی و اجرای بهینه آن بدانید
نظرات

بازاریابی محتوا یکی از مدرن‌ترین و حیاتی‌ترین روش‌‌های جذب مخاطب برای کسب‌وکارها است که در مطالب متنوع زومیت، به ابعاد مختلف آن پرداخته‌ایم.

بازاریابی محتوا (Content Marketing) در تعریف به‌معنای نوعی از بازاریابی بوده که شامل تولید، انتشار و توزیع محتوا به‌صورت آنلاین و آفلاین و برای مجموعه‌ای مشخص و متمرکز از کاربران است. بازاریابی محتوا مانند دیگر راهکارهای بازاریابی، مشتریان بالقوه را به‌سمت کسب‌وکار جذب کرده و آنها را به بالفعل تبدیل می‌کند.

هدف اولیه در بازاریابی محتوا، تولید محتوای مفید و خلق ارزش برای کاربر است. این محتوای باارزش، وفاداری مشتریان را افزایش داده و آنها را بیش از پیش به برند علاقه‌مند می‌کند. در واقع، بازاریابی محتوا بیش از آن‌که با هدف فروش مستقیم انجام شود، کانالی برای جذب مخاطب است که پس از خلق ارزش، به مشتری تبدیل خواهد شد.

جیمز او براین از فعالان مشهور بازاریابی محتوا در سرویس Contently، این سبک از بازاریابی را بر خلاف سبک‌های دیگر، متمرکز بر ارائه‌‌ی ارزش برای جذب ارزش می‌داند. از نظر او در تبلیغاتویدیویی و تلویزیونی، نمایش مهم است و در تبلیغات بنری نیز، جذابیت بصری نقش تأثیرگذار دارد. اما در بازاریابی محتوا، این ارزش محتوای عرضه شده‌ است که کلید اصلی را در جذب مشتری ایفا می‌کند.

بازاریابی محتوا، خلق ارزش با هدف کسب ارزش است

به‌هرحال بازاریابی محتوا نیازمند تولید مداوم و منظم حجم زیادی از محتوا در اشکال گوناگون (متن، ویدیو، عکس،‌اینفورگرافی و غیره) است که باید طبق برنامه‌ای منظم و بر اساس یک استراتژی مشخث پیش برود. ما در یکی از مقالات آموزشی وبسایت زومیت، راهکارهایی را برای برنامه‌ریزی بهتر و تنظیم تقویم محتوا برای ارائه‌ی منظم آن منتشر کردیم.

تقویم بازاریابی محتوا

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش ساخت تقویم بازاریابی محتوا

در این مطلب، به نیازهای اولیه و چرایی طراحی یک تقویم بازاریابی محتوا اشاره شده و سپس، ابزارهایی برای طراحی هرچه بهتر آن معرفی شده است. نکته‌ی مهم در این آموزش آن است که زمان تنظیم تقویم را حتما پیش از شروع استراتژی محتوایی عنوان می‌کند. نکته‌ی مهم دیگر، توجه بازاریابان محتوا به روزهای خاص و مناسبت‌ها است تا برنامه‌ریزی مناسبی برای استفاده از تمامی کانال‌های محتوایی را (وبسایت، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محتوایی) در این روزها داشته باشند.

برای طراحی تقویم بازاریابی محتوا نیاز به ابزار خاصی نیست و نرم‌افزارها و سرویس‌های صفخات گسترده مانند اکسل یا Google Sheets برای آن کافی هستند. مورد مهم‌تر از ابزار، برنامه‌ریزی منظم و تعهد به آن است. نکته‌ی مهم دیگر، ارزیابی تقویم پس از مدتی از اجرا است. این فرآیند بدان معنا است که بازاریابان باید پس از مدتی، روزهای پربازدید، موضوعات پربازدید و به‌‌طور خلاصه محتوای مفیدتر را شناسایی کرده و روی آن تمرکز کنند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش دوم: استراتژی
  • مواردی که در استراتژی محتوا به ثبات نیاز دارند

همان‌طور که گفته شد، بازاریابی محتوا نیز مانند انواع دیگر بازاریابی، نیاز به استراتژی مشخص دارد. از آنجا که این نوع از بازاریابی به‌نوعی از زیرشاخه‌های بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شود، ما در مجموعه‌ی جامع بازاریابی دیجیتال خود به آن پرداختیم. یکی از مطالب این مجموعه،‌به‌طور اختصاصی به تنظیم استراتژی می‌پردازد که طراحی استراتژی برای بازاریابی محتوا را نیز شامل می‌شود.

در مطلبی دیگر از مجموعه‌ مطالب بازاریابی، نگاهی کلی به مواردی داشتیم که باید در استراتژی محتوا ثبات داشته باشند. درواقع ثبات و نظم نکاتی هستند که در تمامی مقالات و آموزش‌های این سبک از بازاریابی به‌شدت به آنها پرداخته شده است. در اینجا منظور از ثبات در بازاریابی محتوا در شاخه‌های مختلفی بررسی می‌شود. به‌عنوان مثال لحن، طراحی، زمان‌بندی و توزیع محتوا از بخش‌هایی هستند که بازاریابان این حوزه باید در تمام مدت کار خود، آنها را با یک روند ثابت رعایت کنند.

یکی از کانال‌های اصلی در بازاریابی محتوا، وبسایت شرکت است. این کانال، از قدیمی‌ترین کانال‌های بازاریابی دیجیتال است که باوجود ظهور کانال‌های قدرتمندی مانند ویدیو و شبکه‌های اجتماعی، هنوز بخش زیادی از جذب مخاطب را بر عهده دارد. بدیهی است که طراحی و محتوای موجود در این کانال، نقشی کلیدی در بقای آن دارد.

On Page SEO

یکی از المان‌هایی که علاوه بر ارزش افزوده و ثبات، در کارایی این کانال بازاریابی دیجیتال نقش دارد، سئوی سایت است. مطالب گوناگونی در مورد آموزش سئو و بهینه‌های وبسایت برای موتورهای جستجو منتشر شده‌اند که همگی در برچسب اختصاصی این موضوع در آدرس SEO قابل دسترسی هستند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش بازاریابی دیجیتال، بخش ششم: سئوی داخلی

یکی از بخش‌های مهم این بهینه‌سازی کانال،‌ سئوی داخلی وبسایت است که صرف‌نظر از استفاده از ابزارهای داخلی، بازاریابان را به تقویت محتوا و ارتباطات داخلی وبسایت تشویق می‌کند. ما در یک مطلب اختصاصی از بازاریابی دیجیتال به این بخش پرداختیم و جزئیات مختلف بهینه‌سازی داخلی وبسایت‌ها را بررسی کردیم.

از موضوعاتی که در مطلب آموزش سئوی داخلی وبسایت در سایت زومیت به آنها اشاره شده است می‌توان به بهینه‌سازی متاتگ‌ها، برچسب‌های عناوین،‌توضیحات متا، بهینه‌سازی آدرس، تنظیم کلیدواژه‌ها، بهینه‌سازی تصاویر، بهبود سرعت و لینک‌دهی داخلی و خارجی اشاره کرد. در واقع این مطلب مرجعی برای آن‌دسته از وبمسترها یا بازاریابان محتوا است که قدم اول یعنی بهینه‌سازی ساختار وبسایت را در برنامه‌ی خود لحاظ می‌کنند.

مقاله‌های مرتبط:

  • افزایش ترافیک سایت‌هایی که سئو بهینه ندارند

باوجود اهمیت بسیار بالای سئو و پرداختن به آن در اکثر مقالات آموزش بازاریابی محتوا، برخی از وبسایت‌ها ضعف قابل توجهی در آن دارند. از آنجایی که برخی اوقات تیم‌های توسعه‌ی وبسایت و بازاریابی از هم مستقل هستند و احتمالا، اصلاح مشکلات سئو به زمان زیادی نیاز دارد، باید راهکاری سریع‌تر برای جذب مخاطب به وبسایت پیدا کرد. در این موقعیت،‌ پیشنهاد می‌شود از ابزارهای خارجی در جذب مخاطب استفاده شود و البته، بهینه‌سازی داخلی نیز در دستور کار قرار گیرد.

سئو

یکی از مطالب آموزشی زومیت در همین زمینه تنظیم شده و به افزایش ترافیک برای وبسایت‌هایی با سئوی ضعیف اختصاص دارد. در این مطلب، راهکارهایی همچون نوشتن پست مهمان، بهینه‌سازی کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و فعالیت قوی در آنها، بازاریابی ایمیلی، محتوای ویدیویی، تبلیغات آنلاین و مواردی این‌چنینی برای جبران سئوی ضعیف سایت پیشنهاد شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • آموزش مدیریت شبکه های اجتماعی برای کسب‌وکارها
  • آموزش: ایده‌هایی برای افزایش فالور شبکه‌های اجتماعی

بحث شبکه‌های اجتماعی و استفاده از این کانال پویا برای بازاریابی محتوا،‌ بسیار گسترده بوده و در مطالب بسیار متنوعی در بخش کسب‌وکار زومیت به آن پرداخته شده است. دو مطلب آموزشی جامع در این زمینه منتشر شده است که یکی به مدیریت کلی شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و دیگری به آموزشی برای افزایش مخاطب در این کانال‌ها اختصاص دارد.

در مطلب اول،‌ پس از معرفی موردی شبکه‌های اجتماعی و توضیح کاربردهای متفاوت آنها برای کسب‌وکارهای گوناگون، به روش‌های بهبود فعالیت در این شبکه‌ها پرداخته شده است. به‌عنوان مثال همان استراتژی انتشار محتوا در این کانال‌ها نیز بررسی شده است و مواردی مانند پاسخ دادن به هواداران، جستجو و همکاری با برندهای دیگر، کمپیت‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی و موارد مشابه شرح داده شده‌اند.

شبکه اجتماعی / Social Network

مطلب دیگر که به افزایش مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد، ابزارها و راهکارهایی را برای افزایش محبوبیت در این شبکه‌ها معرفی می‌کند. از میان این ابزارها و راهکارها می‌توان انتشار محتوای مخاطبان، جشنواره، انتشار محتوا از پشت صحنه‌ی شرکت، ویدیوی آموزشی و پخش زنده را نام برد که هریک به تفصیل در این آموزش شرح داده شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط:

  • چگونه عملکرد بازاریابی محتوا را بسنجیم

مرحله‌ی مهم بعدی در تکمیل برنامه‌های بازاریابی محتوا، بررسی عملکرد و بهبود آن است. در واقع بازاریابان باید پس از مشخص کردن فاکتورهایی برای سنجش بازاریابی خود، ابزارهای کاربردی آن را به کار گیرند. آنها باید پیش از اجرا، اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت خود از بازاریابی محتوا را مشخص کرده و سپس در بازه‌های زمانی از پیش تعیین شده، نسبت به ارزیابی آن اقدام کنند.

از مواردی که در بررسی عملکرد بازاریابی محتوا باید مدنظر قرار بگیرند می‌توان به کلمات کلیدی، محتوای پرمخاطب، زمان سپری شده توسط کاربر در هر کانال، اشتراک محتوا، درگیری در شبکه‌های اجتماعی، تولید لید یا همان تبدیل کردن مخاطب به مشتری اشاره کرد. در واقع، این فاکتورها نشان‌دهنده‌ی موفقیت یا عدم موفقیت بازاریابی محتوایی شما هستند.

content

مقاله‌های مرتبط:

  • راه‌هایی برای افزایش بهره‌ وری بازاریابی محتوا
  • روش‌های پروموت کردن یا ارتقای بازاریابی محتوا

به‌احتمال بالا در بررسی‌های اولیه‌ی بازاریابی محتوا،‌ ضعف‌های متعددی به چشم می‌آیند و حتی ممکن است مدیران و بازاریابان را از ادامه‌ی این مسیر ناامید کنند. فراموش نکنید که بازاریابی محتوا اصلا روشی سریع و زودبازده برای جذب مخاطب نیست و به بهینه‌سازی و بررسی دائمی نیاز دارد. در این مسیر موارد متعددی مانند تغییر کانال، تغییر محتوا، تغییر طراحی و موارد مشابه، به بهبود کمپین‌های بازاریابی کمک می‌کنند.

به‌منظور تغییر محتوا یا بهینه‌سازی کانال‌ها، راهکارهای متعددی وجود دارند که هرکدام به فراخور شرایط بازاریابی محتوایی کسب‌وکار، باید مورد استفاده قرار بگیرند. به‌عنوان مثال تولید محتوای متنی بلند، محتوای تعاملی، هدف‌گذاری مجدد و فعالیت حرفه‌ای‌تر در شبکه‌های اجتماعی، راهکارهایی برای بهبود بازاریابی محتوا هستند. به‌علاوه، برای تبلیغ کردن هرچه بهتر محتوا نیز کانال‌هایی همچون بازاریابی ایمیلی و تبلیغ در انجمن‌های آنلاین پیشنهاد می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

  • معرفی کتاب‌هایی در رابطه با بازاریابی محتوا

بسیاری از مبتدیان بازاریابی محتوا، پس از پرداختن به این موضوعات اولیه و برنامه‌ریزی و اجرای ابتدایی‌ترین مراحل، ادامه‌ی کار را فراموش می‌کنند. از نظر آنها همین مراحل برای حضور جدی در فضای رقابتی محتوا کافی است و جریان مخاطبان به‌سرعت به کانال‌ها سرازیر خواهند شد. واقعیت این‌گونه نیست و بازاریابی محتوا نیز مانند بسیاری از راهکارهای بازاریابی دیگر، مقوله‌ای پویا و در حال پیشرفت است.

بازاریابان محتوا هم مانند تمامی فعالان دنیای امروزی کسب‌وکار، باید یادگیری را اصل اساسی فعالیت خود بدانند. مطالعه، ارتباط با بزرگان صنعت، تحقیق و کشف روش‌های جدید و تست و بررسی کمپین‌های مختلف، همگی به رشد یک بازاریاب محتوا کمک می‌کنند. کتاب‌های متنوعی نیز در سال‌های اخیر در این زمینه منتشر شده‌اند که مطالعه‌ی آنها، برای فعالیت بهتر در این فضا خالی از لطف نیست.

 

منبع :   https://www.zoomit.ir/2018/10/2/287568/content-marketing-all-should-know/

تعداد بازدید از این مطلب: 12
برچسب‌ها: بازاریابی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

پنج شنبه 17 آبان 1397 ساعت : 1:13 | نویسنده : فرهاد حسینی

اطلاعات کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید
منو اصلی
لینک دوستان
آرشیو مطالب
نویسندگان
پیوندهای روزانه
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 10
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 12
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 17
:: بازدید ماه : 17
:: بازدید سال : 107
:: بازدید کلی : 377
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان راهنمای کسب و کار در فضای مجازی و آدرس onemarketing.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.